Bucuresti / Romania

LED ARENA - Magazin online de Led-uri si becuri


Va oferim solutii moderne economice si utile de iluminat pe LEDuri SMD superflux pentru orice tip de auto, dar si corpuri de iluminat si decoratiuni pentru casa dumneavoastra. La noi puteti gasi LEDuri auto, bec LED, lampi cu LED, reflectoare LED, spoturi LED, RGB LED strip, neon LED, corpuri de iluminat pe LED, proiectoare LED, toate acestea contin diode LED SMD Superflux

Aceste becuri cu LED reprezinta ultima generatie de iluminare pe LED care prezinta un design ergonomic, astfel fiind facila montarea si utilizarea acestora fara a fi nevoie de cunostinte suplimentare in acest domeniu. Acceptand noile tehnologii de iluminat pe LEDuri renuntati la asa zisele probleme pe care becul incandescent le produce: matuirea lampilor, fenomenul de afumare a locurilor aflate in imediata vecinatate a lampilor, riscul deteriorarii soclului, consum ridicat, lumina slaba. Drept urmare, un LED  functioneaza la o temperatura redusa cu un consum redus, o luminozitate net superioara, o durata de viata foarte mare, rezistent la socuri, vibratii, aprinderi si stingeri repetate.

 

Spoturile de iluminat pe led

Spoturile de iluminat pe led sunt un must have in spatiul dumneavoastra, acestea avand foarte multe avantaje. Pot fi montate cu usurinta in orice perete, sunt potrivite atat uzului casnic cat si pentru birouri, spatii comerciale etc. Designul acestora este unul minimalist, astfel locuinta dumneavoastra va fi mult mai spatioasa, spre deosebire de prezenta lustrelor si a abajoarelor, care cu siguranta va vor “fura” din spatiu.

>>Citeste mai departe    >> Articole din blog


Like LEDArena.ro

Newsletter LEDArena.ro