Bucuresti / Romania
Tipărire

Spoturile de iluminat pe led

  Spoturile de iluminat pe led sunt un must have in spatiul dumneavoastra, acestea avand foarte multe avantaje.Pot fi montate cu usurinta in orice perete, sunt potrivite atat uzului casnic cat si pentru birouri, spatii comerciale, cladiri arhitecturale, scoli, etc.

Designul acestora este unul minimalist, astfel locuinta dumneavoastra va fi mult mai spatioasa, spre deosebire de prezenta lustrelor si a abajoarelor care cu siguranta va vor “fura” din spatiu.

  Calitatea acestor spoturi pe led este cu siguranta superioara becurilor incandescente, ledul folosind 97% din energie pentru a ilumina, doar cele 3 procente ramase rezulta caldura, pe cand becul incandescent foloseste doar 30% energie pentru a ilumina iar restul de 70% rezulta caldura. Faptul ca emana caldura intr-o masura atat de mica, nu va dauna sub nicio forma in cazul in care vor fi montate sub vata minerala sau alte sisteme de izolatie, acestea fiind ignifugate,asa ca nu va faceti probleme, totul este sub control.Un alt avantaj al spoturilor pe led ar fi durata mult mai mare de functionare, o lumina puternica si un material ce rezista foarte bine la socuri.

Am selectat cateva imagini cu diferite modalitati de a folosi spoturile in spatiul dumneavoastra.

                      

                              

                            

                            

 


Like LEDArena.ro

Newsletter LEDArena.ro