Bucuresti / Romania
Tipărire

Stilul vintage

Stilul vintage si-a pus amprenta cu mare hotarare in designul interior si nu numai. Acesta ne ofera o calatorie in timp, un spatiu primitor cu un aer  nostalgic, elemente de decor si mobilier care spun o poveste aparte.


Fie că preferi stilul romantic și delicat de inspirație franceză, sau elementele din piele și lemn masiv în culoarea mahonului, caracteristice stilului de inspirație britanică, le poți folosi pentru a crea accente în spațiul dorit.

 

Led Arena recomanda stilul vintage    Led Arena recomanda stilul retro

 

Tendinţele actuale readuc în atenţie piesele moştenite de la bunici, cele achiziţionate de la târgurile de anticariat, dar şi mobilierul nou, cu aspect invechit. Toate acestea sunt puse în evidenţă de candelabre şi sfeşnice, de asemenea in stilul caracteristic.

 

Decor vintage

 

Astfel au aparut becurile vintage Edison, cu un design asemanator celor inventate in secolul XIX de Thomas Alva Edison, cel care da de altfel si denumirea lor. Aceste becuri ofera o lumina calda si un ambient placut spatiului dumneavoastra.Traind intr-o lume a vitezei si tehnologiei, avem nevoie de un spatiu care sa ne ofere acea liniste interioara pentru a ne regasi. Chiar daca vorbim de propria casa, o ceainarie sau un restaurant cu muzica ambientala, stilul vintage imbraca totul intr-o atmosfera placuta.

 

Decor retro    Becuri Vintage Edison la Led Arena

 


Like LEDArena.ro

Newsletter LEDArena.ro