Bucuresti / Romania

Blog

Tipărire

Spoturile de iluminat pe led

  Spoturile de iluminat pe led sunt un must have in spatiul dumneavoastra, acestea avand foarte multe avantaje.Pot fi montate cu usurinta in orice perete, sunt potrivite atat uzului casnic cat si pentru birouri, spatii comerciale, cladiri arhitecturale, scoli, etc.

Tipărire

Citate cu si despre becuri!!!

Cu totii avem obiceiul de a posta pe retelele de socializare diferite citate, pe langa faptul ca unele pot fi haioase, altele pot fi chiar o sursa de inspiratie.Cum noi suntem un site ce comercializeaza leduri pentru spatiul dumneavoastra, ne.am gandit sa adunam cateva citate cu si despre becuri. 

Speram sa va inspire!!!

Tipărire

Stilul vintage

Stilul vintage si-a pus amprenta cu mare hotarare in designul interior si nu numai. Acesta ne ofera o calatorie in timp, un spatiu primitor cu un aer  nostalgic, elemente de decor si mobilier care spun o poveste aparte.

Tipărire

Becul incandescent

  Becul este o lampa electrica cu incandescenta care produce lumina prin trecerea curentului electric printr-un filament. Este alcatuit dintr-un soclu si un balon de sticla vidat sau umplut cu un gaz inert, in interiorul caruia se afla filamentul. Filamentul incandescent este protejat si ferit de o eventuala oxidare in aer de catre balonul de sticla.


Like LEDArena.ro

Newsletter LEDArena.ro